Gevelonderhoud

De gevel van uw pand geeft de uitstraling aan het gehele pand. Mensen baseren hun eerste indruk van het pand grotendeels op de gevels. W&M Gevelonderhoud verstaat onder gevelrenovatie het in de originele staat terugbrengen van verweerde, beschadigde of verwaarloosde gevels, schoorstenen, voegen en metselwerk van een pand.
Eigen steiger materiaal voorzien van netten en opvangzeilen om keurig en opgeruimd te werken zonder veel overlast. Besparing op hoge onkosten! Kwaliteit en goede nazorg is heel belangrijk tegen een eerlijke prijs.

Wij werken met een geweldig team om snel maar keurig werk af te leveren, en streven naar tevredenheid en daardoor mond op mond reclame! Referentie s zijn altijd op te vragen, zodat u een kijkje kan gaan nemen bij een aantal projecten waardoor u overtuigd zal zijn! 

Bent u geinteresseerd? Wenst u een afspraak, dan komen wij graag langs voor een goed advies en de mogelijkheden, en ontvangt u vervolgens een uitgebreide offerte met bijbehorende documentatie. Bel of mail direct en wij reageren binnen 24 uur! Gevelrenovatie, uithakken, voegen zowel snij of platvol, impregneren, vochtprobleem, zandstralen of onder hogedruk, alles is mogelijk!

Voor de reiniging

Voor de reiniging

Na de reiniging

Na de reiniging

Voor de reiniging

Voor de reiniging

Na de reiniging

Na de reiniging