Spouwankers

De renovatie spouwankers “ TH Air-twist 9mm” van Thor Helical zijn door IKOB-BKB uit Houten gecertificeerd als Erkend Renovatiespouwanker. Hierdoor kunnen verwerkende installateurs die KOMO gecertificeerd zijn volgens URL 40.01 de renovatie spouwankers van Thor Helical aanbrengen

De Thor Helical Air-Twist spouwankers en Air Twist renovatie spouwankers zijn spiraalvormige RVS ankers waarmee het binnen- en buitenblad aan elkaar verbonden wordt. De ankers zijn ontworpen om met evenredige snijlijn te verankeren, de anker baant zich een natuurlijke weg in de meeste gevelmaterialen. Het spouwanker wordt door een SDS tool met hamerslag in een voorgeboord gat gedreven. De montage van het spouwanker is snel en eenvoudig (zie video).

De spouwankers worden in RVS316(A4) kwaliteit geleverd en zijn in verschillende diameters en lengtes verkrijgbaar.

Spouwankers

Air-Twist spouwanker is ideaal voor het verbinden in situaties waar elk gevelblad is uitgelijnd op elkaar en waar het binnenblad is opgebouwd uit metselwerk, kalkzandsteen, bouwblokken, houtskeletbouw e.d.

Renovatie Spouwanker

De gepatenteerde Air-Twist renovatie spouwanker van Thor Helical is de markleider in zijn segment. De ankers zijn geschikt voor gebruik in het opnieuw verbinden van het binnenblad en buitenblad.

TH Restauratiemortel

De TH restauratiemortel is geschikt om het voorgeboorde gat in de steen te vullen in de wenselijke kleur. De restauratie mortel is te verkrijgen in standaard 20 kleuren en kan waar nodig op kleur worden aangepast. U kunt met de restauratie mortel / steenpasta tevens stenen repareren. Door toevoeging van water kunt u de kant-en-klaar mortel direct aanbrengen.  De mortel is uitstekend geschikt voor het repareren/herstellen van natuursteen, baksteen en zandsteen.